Saturday, May 14, 2016

Širi dalje...#6Proleće je konačno stiglo na velika vrata. Uživalo se u dugim šetnjama pored reke, dečijim igrarijama u parkiću, cvrkutu ptica i mirisu procvetalog drveća. Svaki slobodan trenutak sam provodila napolju tako da su  glavni  utisak ovog aprila svakako sunce, svež vazduh, reka, šetnja pored reke.  Izdvojiću par stvari koje su mi obeležile mesec,a koje bih volela da se šire dalje.  Utisak aprila je svakako  i početak šeste sezone serije Igra prestola, ali o tome neki drugi put. Wednesday, May 11, 2016

Ponoćna ruža - Lusinda Rajli

Pre više od dve godine imala sam priliku da pročitam jednu knjigu Lusinde Rajli. U pitanju je delo Devojčica na litici, jako mi se dopalo i ne znam zašto sam čekala ovoliko vremena da se vratim delima ove autorke. Ovoga puta ću pisati o knjizi Ponoćna ruža. 

Friday, May 6, 2016

New in #1


Moj blog je moja oaza. Mesto gde pišem o svemu što volim ( a i o onome što manje volim), što me interesuje, o svemu što mi preokupira misli i život u nekom trenutku. Ovo je prvi beauty post na mom blogu. Odlučila sam da  deo o beauty svetu počnem sa  postom o novitetima. Ovo su neke stvarčice koje sam kupila u poslednje vreme. Neke sam već isprobala, neke nisam, a nekima se redovno vraćam.